Regler og vejledning for brugen af krybdyr.net

Vi har få regler - følg dem, og nyd dit besøg. Vi kører til gengæld med kort snor, ligesom på vores Facebook side. Generelt set: Be happy...
Låst
Engelke
Administrator
Indlæg: 1
Tilmeldt: tirs 5. nov 2019 17:28

Regler og vejledning for brugen af krybdyr.net

Indlæg af Engelke » tirs 5. nov 2019 19:04

Velkommen til krybdyr.net

Da facebook begyndte at lave flere og flere restriktioner har vi besluttet os at oprette et sted hvor vi ikke er underlagt andre regler end vores egne.

Vi er stadig en samling mennesker der holder dyr som er af særlig art. Vi har dyr der til modsætning af kæledyr er hobbydyr. Det er dyr man holder i et mere "naturlig" setup med så lidt som mulig menneskelig forstyrelser. Det er dyr af særlig karakter som nok får størst delen af befolkning til at gå en anden vej. Vi kan se det smukke i krible og krable.

Desværre er det utopi at man kan køre en større gruppe uden nogen art for reglement. Så derfor er der så få regler som muligt og disse bliver håndhævet og afklaret af administrator og redaktører i denne gruppe.
  1. Tonen i denne gruppe skal være en god og moden tone. Det er tilladt at kritisere og være uenige så længe dette bliver holdt i en ordentlig tone. Så tænk over din formulering når du svarer og tænk over at når du poster noget kan du modtage kritik.
  2. Vi støtter op om den danske lovgivning og dens rammer. Derfor er alle oplæg der bryder gældende lovgivning ikke tilladt. Det betyder som eksempel du ikke må sælge dyr der ikke er tilladt at holde. Du må dog gerne dele billeder af dyr der ikke er tilladt at holde så længe du ikke opfordrer til hold imod lovgivning eller det direkte er billeder af ulovlig hold.
  3. Det er administrator og redaktører der tolker og bedømmer om der er tale om brud på regler. Dette betyder at deres afgørelser er ikke til offentlig diskussion men er beslutningen og skal følges. Er du utilfreds med deres afgørelse så kan du henvende dig i PM til en administrator der kan vurdere sagen.

Låst